Know to
Mother of Thousands / bommenwerper 💣☘️

Mother of Thousands / bommenwerper 💣☘️

VAN ONDEREN! 💣

De Kalanchoe daigremontiana, ookwel bommenwerper of Mother of thousands genoemd, in volle glorie 🤩 Als je deze plant eenmaal hebt, kom je er nooit meer van af 🤫 Aan de rand van het blad groeien ieniemienie Kalanchoe’s ☘️ Een wonderlijk gezicht, die kleine babyplantjes aan de rand van het blad 🥰

Dit is misschien wel de makkelijkste plant om te stekken 🌱Je tikt tegen de bladeren aan en de stekjes vallen er af. Leg ze op de aarde, het liefst een mengsel van potgrond en zand, en zie hoe de plantjes gaan groeien 👌🏼🌿 Zorg ervoor dat de grond tussen het water geven door droog wordt 💦Je hebt geen diep potje nodig voor de stekjes, omdat de wortels nog niet zo diep groeien. Een schotel met een laagje aarde is prima! 👍🏼